Teatrilo – rođendaonica u Novom Sadu koja osvaja male i velike

0
teatrilo

Često me pitaju za preporuku za rođendaonice u Novom Sadu, znajući da baratam sa dosta informacija što se dešavanja za decu tiče.

Kao i sve drugo, i izbor rođendaonice zavisi od toga šta se kome dopada i šta je kome potrebno – od kapaciteta, preko načina zabave mališana, pa do atmosfere koja u rođendaonici vlada.

Ipak, postoje dve, tri rođendaonice koje su me “oborile s nogu” onim što je meni lično najvažnije, a to je – atmosfera.

teatrilo_atmosfera

Toplina kojom prostor i osoblje zrači, smislene igre, kreativnost animatora i onaj mali dašak čarolije, bez kojeg detinjstvo nekako nije detinjstvo – to je ono što mene „kupuje“.

Jedna od takvih rođendaonica je Teatrilo. Možda je vama ovo mesto poznato kao pozorište za decu, sa fenomenalnim lutkarskim i kostimskim predstavama koje su na redovnom repertoaru nedeljom, ali ovde se organizuju i sjajni dečiji rođendani, pomalo drugačiji od većine drugih.

Nedavno proširen prostor rođendaonice

Ono što je na mene ostavilo prvi utisak – prostor je maštovit, opušten i topao. Na sredini velike prostorije za decu je veliki tepih, gde klinci obožavaju da sede ili se izležavaju. Lako se stiče onaj osećaj odomaćenosti. Ono što mu daje posebnost je prava pozornica!

teatrilo_pozornica

Deo za roditelje je takođe prisan, stvoren za opušteno ćaskanje i čašicu razgovora, a ono što je mnogima bitno – kapacitet dela za roditelje je nedavno povećan, pa u taj deo sada može stati duplo više odraslih nego ranije.

Po čemu su rođendani u Teatrilu posebni?

Najpre, animacija je baš živopisna. Naravno, prilagođena je uzrastu dece. Igre jestu maštovite i zanimljive, ali u njima nema divljanja.

Pored raznih igrica i karaoka, deci omiljeni deo je kostimiranje – Teatrilo raspolaže velikim brojem prelepih kostima, tako da se svaki mali gost pretvara u nekog junaka. Na rođendanu je čak moguće i pripremiti mini predstavicu sa decom i onda je prezentovati roditeljima. Deca ovo vole i baš uživaju.

teatrilo_predstava

Za karaoke, facepaint i pinjatu nema dodatnog plaćanja.

Ukoliko odaberete neki od paketa koji sadrže pozorišnu predstavu za decu, nećete pogrešiti. Najmlađi ove predstave posmatraju netremice, jer su zaista vrhunski odrađene. Glumci se uvek potrude da u delovima predstava učestvuju i deca. Predstave su podeljenje po uzrastima, od najmlađih mališana pa do trinaestogodišnjaka.

Teatrilovi rođendanski paketi

Evo kako sada izgledaju njighovi rođendanski paketi:

  • OSNOVNI PAKET – 6000 dinara – podrazumeva animaciju dece; roditelji donose kompletno piće i hranu
  • PAKET PLUS – 7.500 dinara – birate da li želite MUZIČKI ili POZORIŠNI rođendan sa kratkom predstavom, a može i KOMBINOVANI; rođendaonica obezbeđuje sok za decu i kafu za roditelje, roditelji donose hranu.
  • POZORIŠNI PAKET – 10.000 dinara – roditelji mogu da biraju billo koju predstavu sa redovnog repertoara Teatrila, a ovakav rođendan traje 2,5 sata

teatrilo_plakat

Za koji god paket da se opredelite, vaše goste usluživaće osoblje, a ne vi, tako da se možete opustiti u pravom smislu te reči.

Nije zgoreg pomenuti da su obezbeđeni WI FI konekcija i video nadzor, kao i parking.

Svi rođendani u rođendaonici su zatvorenog tipa. Roditelji mogu unapred sami da odaberu muziku, ukoliko imaju posebne želje, i pošalju linkove ka pesmama.

A trenutno je u toku i upis u dramski studio, pa ukoliko vaši mališani imaju glumačkih afiniteta, Teatrilo je odlična baza da tu steknu osnovna pozorišna znanja. Predavači su diplomirani glumci, a postoje četiri uzrasne grupe – najmlađi polaznici imaju 4, a najstariji 20 godina!

teatrilo_pozoriste

Ukoliko vas je zainteresovala priča o ovoj rođendaonici i osećate da je možda baš to pravo mesto za rođendan vašeg deteta, još bolje ćete je doživeti ako je posetite, bilo da zakažete posetu ili dovedete dete na neku od nedeljnih predstava.

Za rezervaciju rođendana i više detalja, pozovite (021) 421-682  i (064) 150-32-32 ili posetite njihov sajt.

Tekst napisan u saradnji sa Dečijim pozorištem i rođendaonicom Teatrilo.
Foto
: iz privatne arhive Teatrila

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde