Naslovna O nama

O nama

MISIJA

Mi smo sajt za mame i njihove porodice koji informiše, edukuje, pruža podršku i zabavlja. Stvaramo priče koje bude emocije, motivišu i pokreću na akciju.

VIZIJA

Težimo da postanemo najuticajniji online medij posvećen mamama i njihovim porodicama u Srbiji i regionu.

NAŠE VREDNOSTI

Mi smo glas mama i njihovih porodica

Afirmišemo zdrave stilove života

Zalažemo se i borimo za rodnu ravnopravnost

Širimo duh tolerancije

Proaktivne smo i otvorene

Za nas nema tabu tema

Naš zaštitni znak su autentičnost i autorstvo

Visoko vrednujemo stručnost naših saradnika/ca

 

Mamin sajt je onlajn mesto zamišljeno da okupi mame, ali i ostale članove porodice u cilju informisanja, edukacije, podrške i zabave. Želja nam je da vam kroz tekstove, slike i snimke ispričamo priče koje će vas dotaći, motivisati, pomoći, dati vam dobre ideje ili bar navesti na razmišljanje… Priče koje su svuda oko nas, a možda nikada nisu javno ispričane… Ili nisu ispričane na naš način.

Trudimo se da istaknemo pozitivne primere, ali ne bežimo ni od tema koje su tabu. Obuhvatamo raznolikost koju mame imaju u onoj meri da svaka pronađe nešto za sebe.

Tu smo da vaša svakodnevica bude kvalitetnija i sadržajnija. Članovi naše male redakcije kreiraju sadržaj baš o onim temama koje su vama interesantne i stoga ćemo uvek rado čuti i vaše mišljenje.

Odakle ideja za Mamin sajt?

Ko stoji iza projekta Mamin sajt?

Svetlana Bogićević – Mama jedne totalno vragolaste devojčice i žena jednog totalno cool tipa koji je postao tata za primer. Copywriter sa dugogodišnjim iskustvom, novinar i nekadašnji radio voditelj (još se otima za mikrofon kad god se ukaže prilika). Jedna od osnivača i PR udruženja Mame Novosađanke. Dugogodišnji član izvođačkog ansambla plesne škole Queen. Njena misija je pisanje. Ona je pesnik, čija Fabrika stihova proizvodi personalizovane pesme. Jednom će izdati knjigu, samo čeka pravu konstelaciju zvezda. Za sebe kaže da je veliki entuzijasta.

Prijatelji za nju kažu: Dodiruje dušu rečima, senzualna, uvek vidi dobro u ljudima, ima duh vernika velikog srca…

Sunčica Koska – Beograđanka koja se zbog ljubavi preselila u Novi Sad. Nesuđeni molekularni biolog, koji je, igrom slučaja, završio u pravnim vodama. Za supruga je izabrala jednog vrlo ambicioznog muškarca, koji je u svemu podržava i postala je mama dvoje divne dece. Rođeni je hedonista. Iznad svega voli decu, putovanja i miran život.

Prijatelji za nju kažu: realna, smirena, sofisticirana, odmerena, komunikaciju vodi sa lakoćom i stilom.

Vreme u Novom Sadu

Novi Sad, RS
clear sky
28.9 ° C
31 °
28.9 °
51%
1kmh
2%
Čet
29 °
Pet
29 °
Sub
32 °
Ned
34 °
Pon
30 °
- Advertisement -

POSLEDNJE OBJAVLJENO NA SAJTU

AKTUELNO

Pratite nas na Instagramu

Lajkujte nas na Facebooku