Položi prijemni bez po muke

0
priprema za školu

Izbor srednje škole predstavlja jednu od najvažnijih odluka u životu. Shodno tome, izbor nije lak i pre nego što se donese konačna odluka, potrebno je uzeti u obzir mnogo faktora: afinitete deteta, prilagođenost programa, stanje na tržištu rada.

Roditelji često poslednji faktor smatraju jednim najvažnijih, i po istraživanju koje je sproveo portal Moj Novi Sad, najtraženije srednje škole u Novom Sadu jesu Gimnazije ,,Jovan Jovanović Zmaj’’ i ,,Svetozar Marković’’, zatim Elektotehnička škola ,,Mihajlo Pupin’’, Medicinska škola 7. maj, kao i Ekonomska škola.

Po podacima koji su navedeni u tekstu, najmanji broj bodova za upis ovih škola je 87 bodova, a za pojedine smerove bilo je potrebno osvojiti i po 97 bodova.
Način bodovanja koji se primenjuje od školske 2017/2018, propisuje da je maksimalan broj bodova koje deca mogu poneti iz škole 60, dok mala matura na kojoj se polažu tri testa: srpski jezik, matematika i kombinovani, nosi 40 bodova.

Novosadski kulturno-obrazovni krug

 

Opšte je poznato da deca nisu naklonjena svakom premetu, što je sasvim u redu, no, s druge strane potrebno je položiti prijemni i upisati željenu školu.
Ukoliko je Vašem detetu potrebna pomoć oko nekog određenog predmeta ili pripreme prijemnog, naša preporuka je Novosadski kulturno – obrazovni krug koji nudi kompletnu pripremu (srpski jezik, matematika, kombinovani teskt).

Njihov način rada je inovativan, nastava je ciljana i efikasna, a izvode je nastavnici koji imaju iskustava u radu sa decom, pa su rezultati vidljivi kako na prijemnom, tako već posle samo nekoliko časova.

Grupe su ekskluzivno male (3-5 učenika) te je pristup mentorski, prilagođen svakom detetu, s naglaskom na kvalitet nastave.

Novosadski kulturno-obrazovni krug

Škola se nalazi na adresi Bulevar kralja Petra I 48. Pripreme se održavaju vikendima, a cena je simbolična.

Prijave su u toku. Više informacija možete dobiti na: 0640393269, kao i na fb stranici Novosadski kulturno-obrazovni krug.

 

Fotografije: Novosadski kulturno-obrazovni krug, Pixabay.com

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde