Stajling sa Lisca bodijem – nešto drugačije

0
Lisca bodi

Ove zime najzanimljiviji komad za modne kombinacije je bodi. Iako ste ga još donedavno verovatno smatrale delom garderobe za “bake“, Lisca bodi već neko vreme sinonim je za lepo oblikovanu liniju tela i atraktivnu, modernu ženu.

Opuštena preko dana

Prilikom aktivnog kretanja na poslu bodi kao donji veš sigurno će doprineti osećaju udobnosti, grejaće vas na najvažnijim mestima, a ujedno će se uz telo prijanjajući materijal pobrinuti za lepu liniju. „Geo Chic“ bodi sa dugačkim rukavima iz linije Cheek by Lisca kombinujte sa farmerkama ili sportskim modelom pantalona, uz to obujte vaše omiljene patike, a gornji deo prekrijte debljim over size džemperom i podvrnite rukave za trendi izgled. Moderne naočare tačka su na “i”, a nemojte zaboraviti ni omiljenu knjigu. I kad imate tako naporan dan morate priuštiti trenutak za sebe u vašem omiljenom kafiću 🙂
Lisca bodi

Doterana na radnom mestu

Žene su baš super-bića. Osim što su domaćice, mame, prijateljice, žene su i marljive i ambiciozne i na radnom mestu. Uprkos svim obavezama trudite se i na radno mesto doći doterane, kao da niste samo koji sat pre prale suđe i kačile veš. Da biste na radnom mestu bile što uspešnije, morate se osećati elegantno i samouvereno. Lisca bodi u različitim bojama neće biti samo moderan komad pod odećom, nego i vaš najverniji poslovni partner. Izaberite onaj sa penastim korpicama koje će nuditi zavodljivu potporu grudima, oblikovati vašu liniju tela i time sakriti činjenicu da prošlog meseca niste stigle da vežbate.
Lisca bodi

Smela na zabavi

Iako su prošlogodišnje decembarske zabave završene, ovogodišnje tek počinju. Setite se svih rođendana, godišnjica, venčanja i večernjih izlazaka koji čekaju na vas. Većina tih zabava nije baš glamurozna i verovatno ste svaki put iznova u potrazi za kombinacijom u kojoj ćete se osećati zavodljivo bez nekog velikog napora. Uvek primerena kombinacija je upravo elastičan čipkasti bodi koji možete nositi kao gornju odeću. Ispod odenite svoj omiljeni Lisca grudnjak koji će lepo naglasiti vaš dekolte. Za ultra seksi izgled, tu je i providni brazil bodi „Sophistic“ sa penasto oblikovanim balkonet korpicama koje krasi aplikacija sa kristalima Swarovski. Raskošan prednji deo možete kombinovati sa dubokim izrezom ili samo preko obucite moderan blejzer i prepustite se zavodljivom izgledu.
Lisca bodi

 

Autor teksta: Lisca Promo
Autor fotografija: Lisca Promo

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde