Svašta novo u Blesavku: magični dečiji rođendani

0
Deciji_rodjendani_Blesavko

Ukoliko ste od onih roditelja kojima je fantastična animacija na dečijem rođendanu onaj najvažniji faktor po kojem se rođendan dugo pamti, onda će vas oduševiti proslave dečijih rođendana rođendaonice Blesavko, u Novom Sadu. Jer, tamo je animacija apsolutno – božanstvena i ne staje od početka do kraja rođendanske proslave!

Ali, to nije jedino čime ova novosadska rođendaonica pleni: tu je i toplina, udobnost, bezbednost, enterijer vedrih boja, raznovrsni rekviziti za igranje, besprekorna čistoća, maksimalna ljubaznost osoblja i još mnogo toga što ovaj slatki, prijatni kutak čini omiljenim mestom mališana i roditelja!

Energija, smeh, puno igre i zabavnih ludorija zaštitini su znak Blesavka, a od skoro uveli su i zanimljive inovacije, koje će vam se, bez sumnje, svideti!

Hajde da saznamo šta je to novo u Blesavku!

Rodjendaonica_Blesavko_Mamin_sajt

Animatori – vaspitači sa iskustvom

Kao roditelji, znamo da nisu svi animatori obučeni za rad sa decom, ali ni dovoljno energični i motivisani za ovakve akcije.

U Blesavku sa mališanima rade vaspitači, i to oni sa bogatim iskustvom u svakodnevnom radu sa decom. Ne samo da su u pitanju profesionalci, već i osobe koje se ovom pozivu posvećuju 100 posto, pa i više od toga!

Dovoljno je da prisustvujete jednom rođendanu pa ćete se i sami uveriti u to: topao pristup svakom pojedinačnom detetu, velika pažnja, ogromna kreativnost u igranju sa njima, zadivljujuća energija… Takvi su animatori u Blesavku!

A, takvi animatori dečiji rođendan čine sjajnom zabavom i nezaboravnom uspomenom!

Proslave_decijih_rodjendana

Čak i kada je neko dete stidljivo, uplašeno ili neraspoloženo – oni znaju kako da mu priđu i ohrabre ga, tako da je opšte poznato da na Blesavkovim rođusima učestvuju – sva deca!

Šta ima novo u Blesavku?

U Blesavku deca na raspolaganju imaju razne skakalice i penjalice, kao što su 3D lavirint sa toboganima, motorička penjalica, trambolina i, naravno, vožnja deci omiljenom žičarom – jedan od najuzbudljivijih delova svakog rođendana!

Pored toga što mogu da se igraju na ovim zanimacijama, SVE VREME rođendana traje živopisna animacija, kroz vesele kreativne zajedničke igre. Igre se osmišljavaju u skladu sa uzrastom dece, ali i željama slavljenika i njegovih malih gostiju. Iskusnim vaspitačima je lako da “opipaju puls” i sa klincima rade baš ono što im u tom momentu prija.

Cene_rodjendana_Blesavko

Dok ih sve zajedno posmatrate – i na vašem licu će se pojaviti osmeh, jer ove dečije igre tokom rođendana odišu čistom, neobuzdanom radošću sa onim slatkim vragolanskim elementima.

Face painting, kroz koji mališani postaju omiljeni junaci, ali i popularni balon show, gde se oko najmlađih stvara ogroman balon od sapunice, već su neizostavni elementi slavlja.

Uz to, od skoro je stiglo nešto potpuno novo! U Blesavku započinju sa nečim što nije uvršteno ni u jednu drugu rođendansku ponudu, a to su – mađioničarski trikovi!!!

Rodjendani_za_decu_Blesavko

Priznaćete da nema deteta koje nije fascinirano velikim crnim cilindrim, belim rukavicama, mađioničarskim štapićem i zanimljivim, nedokučivim trikovima u kojima učestvuju i sam slavljenik, ali i neki od gostiju. Puno uzbuđenja i smeha je zagarantovano!

Naravno, sve navedeno je – gratis u okviru rođendanskog paketa, odnosno, ne doplaćuje se posebno.

Idealni i za prve rođuse i krštenja

Možda niste ni znali da je ova igraonica savršena i za prve  rođendane, kao i za proslave krštenja, jer poseduje kompletan – pravi – escajg i tanjire.

Rodjendaonice_Novi_Sad

Dakle, uklapa se u svečane prilike kao što su prva slavlja naših mališana.

Proslava prvog rođendana ili krštenja u Blesavku izaći će vas mnogo jeftinije nego u restoranu, a ambijent će još više odgovarati prilici – jer će i mali gosti biti zadovoljeni.

Znači: vaše je da naručite roštilj, pečenje, salate, kanapee i sve što želite od hrane, a u Blesavku će sve to poslužiti u adekvatnim posudama, baš kao i u restoranu.

Blesavko_rodjendani_Novi_Sad

Blesavkovi rođendanski paketi

Rođendani rođendaonice Blesavko su zatvorenog tipa i traju 2 sata.

Uključuju:

  • 2 animatora
  • 1 (do 20 odraslih) ili 2 (preko 20 odraslih) konobara – drugi se NE naplaćuje dodatno
  • besplatni sokići za decu u neograničenim količinama (Next: jabuka, breskva, narandža)
  • vožnja žičarom
  • pinjata (uz vaše slatkiše)
  • facepainting/balonshow
  • NOVO: mađioničarski trikovi
  • CD sa fotografijama

Rodjendaonica_Blesavko_Novi_Sad

Cene rođendana

Cena rođendana radnim danima je 7.000 dinara, a preko vikenda je 7500 dinara.

Ukoliko želite da rođendan vašeg deteta traje duže od 2 sata, i to se možete dogovoriti sa ljubaznim osobljem.

Piće se služi iz šanka rođendaonice, a cene pića su niže u odnosu na cene po kafićima.

Ako želite svoje goste da poslužite roštiljem, pečenjem, salatama – možete iznajmiti kompletan escajg za 500 dinara.

Deciji_rodjendani_Novi_Sad

Kapacitet rođendaonice je 30 dece i do 40 odraslih.

Broj telefona za sve dodatne informacije i rezervacije je 061 230 78 80.

Aktivnosti rođendaonice Blesavko možete pratiti i na njihovoj Fejsbuk stranici Igraonica Blesavko, Novi Sad.

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde