Spremajte maske – pravac na maskenbal Gradske biblioteke

0
maskenbal_mamin_sajt

Vaša deca obožavaju da se maskiraju, da se igraju i raduju životu? Ne propustite da ih dovedete na Šesnaesti tradicionalni maskenbal Gradske biblioteke u Novom Sadu, u petak, 25. avgusta, od 18 časova, ispred prostorija biblioteke, na uglu Dunavske, Gimnazijske i Zmaj Jovine ulice! Očekuje ih odličan program u kojem i sami mogu biti učesnici, zanimljive nagrade, igra, zabava i smeh – da bi  na najbolji mogući način obeležili kraj letnjeg raspusta, završetak programa „Novosadskog dečijeg leta“ i početak nove školske godine.

Tema maskenbala – zanimanja

Naziv ovogodišnjeg programa je “Kad porastem biću…”, program će voditi animatorka Maša, a nastupiće novosadski mađionačar Radini, orkestar „Limanski bećari“, Plesni studio „Play Dance“ i drugi.

Tema ovog maskenbala su zanimanja. Pomozite svojoj deci oko kreiranja njihovih maski, upotrebite zajedno maštu i osmislite zanimljiv lik koje bi vaše dete moglo da bude. A, onda, dajte sve od sebe da masku napravite, jer će dete u toj pripremi uživati jednako kao i u samom maskenbalu. Ideja je bezbroj, a pomagala su svuda oko vas – samo se osvrnite i ideja će sama doći! Neka detetova maska bude unikatna – tako će mu ova uspomena biti još draža!

maskenbal_gradske_biblioteke


Najbolje maske biraće tročlani žiri
u sastavu: Mirjana Petrušić, novinarka Radio Novog Sada, Dragutin Beg, književnik, i Jelena Dopuđ, urednica Lista za decu „Neven“.

Počasni gost maskenbala biće pisac Tode Nikoletić.

Maskenbal organizuje Dečije odeljenje Gradske biblioteke, Novi Sad.

Za najbolje maske – divne nagrade

Pored brojnih sponzora, među kojima su slatke kuće, poslastičarnice, prodavnice igračaka, zabavni parkovi, knjižare, ovogodišnji maskenbal pomoglo je i porodično gazdinstvo Jovičić, sa izuzetno zanimljivim poklonima za decu!

Ne zaboravite, deca obožavaju da se maskiraju i bar na kratko budu “neko drugi”. Stoga, maskenbali spadaju u najuzbudjivija dešavanja za njih. Zato se bacite na kreiranje kostima već danas. I uživajte zajedno! Vidimo se u petak kod Gradske biblioteke!

 

Fotografije: Gradska biblioteka u Novom Sadu, Pixabay

Ovaj tekst je podržalo poljoprivredno gazdinstvo Popović – vlasnik robne marke Porodično gazdinstvo

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde