Restoran i igraonica Meridiana – novo mesto za decu i roditelje

0
Restoran_igraonica_Meridiana

Želeli ste restoran sa porodičnim menijem u kojem na miru možete da ručate, dok se vaši mališani igraju u igraonici? Mesto koje obiluje dešavanjima za decu i odrasle, sa prelepom velikom baštom i igralištem na otvorenom? Kutak u kojem ćete sa uživanjem popiti kafu, znajući da su deca zbrinuta i jednako uživaju? Novu igraonicu i rođendaonicu sa otvorenom baštom, u kojoj će vaša deca provoditi lepe dane?

Novi Sad konačno ima i takvo mesto! 🙂

Igraonica_za_decu_Mamin_sajt

Meridiana – nova igraonica na otvorenom

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo igraonicu i restoran u Novom Sadu, po svom sadržaju idealnu za porodice sa decom! Do sada poznat kao sportski centar Meridiana, smešten u mirnom delu grada (Novo naselje), u potpunosti renoviran i preuređen baš prema potrebama porodice, sada otvara i igraonicu i rođendaonicu!

Igraonica_za_decu_Novi_Sad

Šta sadrži ova nova igraonica u Novom Sadu?

Uz sportski sadržaj, Meridiana sportski centar otvara igraonicu i rođendaonicu. Priprema se bogat i zanimljiv sadržaj za decu i odrasle.

Mališanima je na raspolaganju potpuno novo dečije igraliste, kao i igraonica na otvorenom, gde svakodnevno mogu da se igraju na svežem vazduhu, a u bezbednom okruženju. Kada ogladne od fizičke aktivnosti, tu je savršen dečiji meni, sa jelima prilagođenim najmlađima i pristupačnim cenama.

Svakog vikenda deca će moći da uživaju u igri sa animatorom, dok roditelji u lepoj atmosferi i miru mogu popiti piće ili probati nesto sa menija iz restorana.

Restoran_sa_igraonicom_Novi_sad

Žurka otvaranja sa animatorom – svi ste pozvani

Ovom prilikom vas pozivamo i na žurku otvaranja, u četvrtak, 12. aprila 2018. godine.
Žurka sa animatorom počinje u 16 časova i trajaće sve do 20 časova. Pored sjajne zabave i igranja, za decu su pripremljeni i besplatni sokići.

Posle žurke za klince i klinceze, mame i tate (ali i svi ostali) će moći uživati u sjajnoj muzici uz DJ-a, a od 22 časa ih očekuje odlična svirka Tribal benda.

Dođite da zaokružimo porodični dan sa uživanjem za mame i tate! I nastavimo u tim tonovima i ostalim danima, uz raspored sjajnih aktivnosti.

Ukoliko imate Facebook profil, na ovom eventu se možete čekirati za žurku otvaranja!

Meridiana_restoran_Novi_Sad

Da rezimiramo: Meridiana je sveže renovirano mesto za porodicu koje nudi:

  • dečije igralište
  • igraonicu na otvorenom
  • dečiju animaciju svakog vikenda
  • kafić sa bogatom ponudom kafa i pića
  • restoran sa porodičnim menijem i pristupačnim cenama
  • brojne sadržaje za decu i odrasle
  • sjajne svirke vikendom uveče
  • teniske terene
  • sobe za prenoćište
  • još mnogo iznenađenja

Teniski_tereni_Meridiana_Novi_sad

Nema sumnje da će ovo postati vaše omiljeno mesto na kojem ćete provoditi prolećne, letnje i jesenje dane sa decom, ali i odlaziti u večernje izlaske sa partnerom, prijateljima, kolegama…

Zato je potrebno da i sami dođete i vidite kako sve izgleda uživo.

Adresa Meridiane je Stojana Novakovića 2 (Novo naselje), Novi Sad, broj telefona je 066 50 52 298, a ovako izgleda ulaz u objekat:

Decija_igraonica_Meridiana_

Mi smo ih posetili i uverili se u sjajnu ponudu, a u četvrtak i vas očekujemo tamo – na žurci otvaranja za male i velike! 🙂

Dođite da otkrijete novi skriveni raj za decu i roditelje!

 

Tekst je napisan u saradnji sa sportskim centrom Meridiana
Foto: iz privatne arhive Meridiane

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde