Kupujte od mama – posetite 3. Mama biznis fest

0
Mama_biznis_fest_novi_sad

MAMA BIZNIS FEST, treći po redu, održaće se u subotu, 24. februara 2018. godine, od 10 do 20 časova, u tržnom centru Mercator (na 2. spratu), u Novom Sadu. Na ovoj manifestaciji, koju organizuje Udruženje Mame Novosađanke, predstaviće se 50 mama, svojim delatnostima koje su veoma šarenolike i interesantne, a većina proizvoda i usluga ne može da se kupi u prodavnicama.

Toga dana biće zanimljivo svim članovima porodice koji dođu: sjajna kupovina očekuje mame i tate, bake i tetke, a mališani će se odlično zabaviti u kreativnim radionicama!

Šta će sve moći da se vidi i kupi?

Posetioci će moći da vide i kupe, a bome i degustiraju, razne proizvode vrednih mama: domaće pecivo, medenjake, torte i kolače, domaći ratluk, med, proizvode od spelte, prirodnu kozmetiku, edukativne igračke za decu, rukotvorine, umetničke predmete, ručno rađenu odeću i asesoare, unikatni nakit, stvari za kuću, posteljinu, platnene pelene, nosiljke za bebe, torbe, tkane, heklane i pletene stvari, figurice za torte i mnogo toga drugog.

Mama_biznis_fest_mamin_sajt

Biće promovisani masaža, joga, anticelulit program i saveti nutricioniste, organizovanje venčanja, saveti za dojenje, časovi stranih jezika, programi edukacije i ličnog razvoja, onlajn marketing i ostale usluge mama, uz dobre popuste toga dana!

Kreativne radionice za decu i mame

Mališane očekuju brojne zanimljive kreativne radionice i iznenađenja na nekoliko punktova! Između ostalog, na radionicama ih čeka crtanje, kreiranje modeling masom i modlicama, pravljenje figurica od od ratluka, učenje engleskog, rešavanje i slaganje slikopriča, ukrašavanje medenjaka

Mame sa bebama očekuje radionica o dojenju.

Mama_biznis_fest_manifestacija

Saveti stručnjaka za žensko preduzetništvo

Jedan od važnih segmenata na Mama biznis festu su i konsultacije i saveti od strane stručnjaka iz oblasti podrške ženskom preduzetništvu.

Na štandu organizatora, posetioci će od 16 do 19 časova moći da dobiju sve informacije i odgovore na pitanja iz ovih oblasti, a njima na raspolaganju će biti Marija Prokopić – rukovodilac projekata za razvoj MSPP i Andrea Stijepić – saradnik na projektima, obe iz Regionalne razvojne agencije Bačka.

Mama_biznis_fest

Podrška ženskom preduzetništvu

Mama biznis fest je odličan način kojim se podržava žensko preduzetništvo. Takođe, ništa manje važnije ni umrežavanje mama preduzetnica koje se tamo odvija, kao i plasiranje njihovih proizvoda i usluga na trzištu. Manifestacija za cilj ima i informisanje i edukaciju majki preduzetnica, ali i onih koje to tek planiraju da postanu.

Biti majka i zarađivati za život nije jednostavno. Pokazalo se da postoji ogroman broj žena koje nešto rade ili imaju ideje za posao i da im je potrebna određena pomoć i podstrek za to. Zato su prva dva Mama biznis festa, održana 2016. godine, bila izuzetno uspešna i za njih se uvek traži mesto više!

preduzetnice _mamin_sajt

Ništa bez humanosti

Kao i na svim manifestacijama ovog udruženja, i 3. Mama biznis fest ima humanitarni karakter! Tog dana prikupljaće se novčana pomoć za lečenje bolesne devojčice Nađe, teško bolesne od leukemije. Kutija za prikupljanje pomoći biće postavljena na štandu organizatora.
Veoma se radujemo što ćemo i mi biti deo ove sjajne priče!

Vidimo se u subotu na Mama biznis festu! Jer, kupovati od mama znači – podržati porodicu!

Fotografije: Udruženje Mame Novosađanke

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde