Karneval Deda Mrazova – završna scena u Koka Kola Ušće Čarobnom gradu

0
Deda Mrazovi i vilenjaci

Karnevalom Deda i Baba Mrazica 15. januara sa početkom u 18:30 časova biće spuštena zavesa na još jedan „Koka Kola UŠĆE Čarobni grad“, koji je ove godine posetilo više od hiljadu mališana.

Školski rok i pop bend Master Blaster, poznat po odličnom muzičkom ukusu i uzbudljivoj atmosferi koju prave, nastupiće takođe na zatvaranju Čarobnog grada uz performans plesne škole Fly Fly, koja će nam kroz plesnu bajku sa 60 igrača pokazati kako dobro uvek pobeđuje.
pop bend Master Blaster

Ovogodišnja praznična čarolija u UŠĆE Shopping Centeru započela je prvog dana decembra novogodišnjim koncertom maestralnog orkestra Beogradska sinfonieta. Tokom decembra i januara veliki broj dečaka i devojčica bili su deo „SVETA ČUDESNE NAUKE“ – gde su imali prilike da učestvuju u naučnim eksperimentima, da pišu nevidljivim mastilom, da saznaju kako lete sanke sa irvasima i zašto je Sneško Belić najbolji prijatelj Nove godine. U Čarobnom gradu ispričane su i najlepše zimske bajke, koje su mališanima čitali poznati glumci Jelena Gavrilović, Ljubomir Bulajić i Dragana Dabović.
Deda Mraz i vilenjaci

Vrata “Koka Kola UŠĆE Čarobnog grad” otvorena su još par dana, pa požurite do 15. januara, povedite vaše najdraže i otkrijte koja sve to iznenađenja vas čekaju na mestu za sve želje!

Autor teksta: PR Ušće Šoping Centar
Fotografije: PR Ušće Šoping Centar

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde