Škola engleskog sa programom za najmlađe i tinejdžere

0
Skola_engleskog

Engleski jezik je danas potreban svima – tu dileme odavno nema. Od načina na koji će ga deca i tinejdžeri učiti zavisi i brzina usvajanja, kao i kvalitet istog. Škola engleskog u Novom Sadu Adventure Island ima pograme kreirane po potrebama najmlađih, ali i tinejdžera, koji su pokazali ogroman uspeh, kao i radost učenja! Predlažemo vam da zakažete besplatan demo čas i sami se uverite u to!

Engleski za decu najmlađeg uzrasta – 3 do 7 godina

Ova škola engleskog ima Explorers – program za najmlađe – jedinstveni edukativni program koji se sastoji iz časova i radionica engleskog jezika za decu po Early English Methodu. Baziran je na igri, imaginaciji, taktilnim i ostalim čulnim iskustvima. IGRA je u ovom uzrastu ključna, a ovde je obogaćena VAK metodom koja deci omogućava da u toku nastave koriste podjednako sva tri čula i time intenzivnije prožive i trajno nauče ovaj jezik.

Engleski_za_decu

Program je dinamičan i kreiran sa ciljem da probudi radoznalost i podstakne detetovo interesovanje za učenje stranog jezika.

Časovi se upotpunjuju zabavnim, interaktivnim programom, Montesorijevim materijalima, ranom konverzacijom, motoričkim igrama i muzikom. Rad se odvija u manjim grupama, kako bi svako dete aktivno učestvovalo na času.

Ova škola engleskog ima desetogodišnje iskustvo u ovoj oblasti i stoga su uvereni da će vaše dete jednu školsku godinu završiti sa velikim znanjem i brojnim iskustvima i time postati bogatiji za trajne uspomene sa zajedničke English avanture.

Demo čas možete zakazati pozivom na broj telefona 060 04 36 321, svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Skola_engleskog_Novi_Sad

Napredni engleski za tinejdžere – 13 do 19 godina

Ovaj kurs engleskog kreiran je sa ciljem da tinejdžerima zadrži interesovanje i ljubav prema učenju engleskog jezika.

Pored konvencionalne nastave, časovi su obogaćeni dodatnim aktivnostima, poput konverzacije, dramatizacije različitih situacija iz svakodnevnog života, obradom izabranih tema koje su njima bliske i interesantne.

U ovoj školi tinejdžeri imaju i školsku biblioteku koja se kontinuirano dopunjuje sadržajem, kako bi se deca starijeg školskog uzrasta podstakla da pored čitanja usavrše i veštinu pisanja eseja, koja je sastavni deo engleske pismenosti i obavezan elemenat svakog naprednijeg testa jezika. Najnoviji dodatak prilagođen tinejdžerima su sva dosadašnja izdanja časopisa Hot Eglish koji obrađuje savremene teme koje su veoma zanimljive ovom uzrastu.

Eyes Open udžbenici koji se koriste u radu kombinuju zadivljujući Discovery Education™ video materijal sa efikasnim pristupom lekcijama i time se promoviše komunikacija i komunikacione veštine važne za 21 vek. Eyes Open udžbenici učenike vode na putovanje puno istraživanja i otkrića kultura i ljudi širom sveta.

Engleski_za_tinejdzere

Nekoliko puta u toku polugodišta organizuje se Tea party, čajanke na kojima se u opuštenoj atmosferi druži i obrađuju interesantne teme.

Najstariji đaci ove škole čine uredništvo školskog mesečnika Adventure Islander koji prati aktivnosti škole i predstavlja još jednu avanturu na predivnom putu učenja u kojoj svi rado učestvuju.

Grupe se formiraju prema uzrastu i nivou znanja dece.

Nastava se odvija u prijatnom ambijentu, a vode je predavači koji potenciraju pozitivnu atmosferu i kreativan rad. Program je izuzetno dinamičan i inspirativan, tako da dodatno motiviše decu da napreduju, uče, otkrivaju sebe i druge, i naravno podižu komunikaciju na ovom jeziku na jedan potpuno viši nivo.

Neka se i vaš tinejdžer pridruži ekipi koja inspiriše, podržava i motiviše na učenje engleskog jezika i kroz engleski jezik!

Zakažite testiranje znanja vašeg tinejdžera na 060 043 63 21 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Više informacija možete pronaći na sajtu škole engleskog Adventure Island, Novi Sad.

Learn. Explore. Discover.

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde