Novi dečiji brend Macci Macci – kada mama kreira za decu

2
macci_macci_deciji_brend

Naše modno tržište postalo je bogatije za jedan novi dečiji brend, kojem ne odolevaju ni mame, ni deca – Macci Macci! Vedre, žive boje, vragolaste i radosne kao detinjstvo, šarmiraju već na prvi pogled. Kad tome dodamo udobnost, prijatnost i nesputanost pokreta, koji su neophodni da bi odrastanje bilo takvo kakvo treba da bude, dobijamo savršenu kombinaciju koja devojčicama i dečacima pruža slobodu, ali i sofisticiranost. Brend je, sa ljubavlju, kreirala jedna mama. Ovom prilikom, upoznajemo vas sa zabavnom Macci Macci fantazijom!

Kome je namenjen Macci Macci?

Dečiji modni brend Macci Macci namenjen je mališanima od 0 do 12 godina. To je dečija garderoba savršena za male pametnice i rođene hedoniste, za malce koji su oduvek svoji, vole društvo, igru, avanturu i maštaju van svih granica!

decija_garderoba_macci_macci

Dopada vam se da garderobica za vaše dete bude drugačija od svega već viđenog? Podstičete individualnost i maštovitost svog deteta i ohrabrujete ga da može sve što poželi? Učite ga da je najvažnije da se oseća dobro u sopstvenoj koži? Nema sumnje da će dečija modna marka Macci Macci biti vaš potpuni oslonac u kreiranju zajedničkog čarobnog sveta!

Aktuelnu letnju kolekciju čine šortsevi, majice, lagani duksići, suknjice, haljinice, rokerski prsluci i ostali neodoljivi komadi spremni da vaše dete vode kroz nove izazove. Neuobičajeni, inspirativni dezeni citrusa, vilinog konjica i animal printa doprineće da ovo leto ostane nezaboravno u sećanju vašeg deteta.

deciji_modni_brend_macci_macci

Po čemu je brend Macci Macci poseban?

  • 100% organski pamuk – najfiniji pamuk
  • vesele boje i razdragani printovi koji uveseljavaju dan
  • jedinstvena štampa na materijalima, koja se proizvodi specijalno za ovaj brend i koju nema niko drugi u svetu
  • potpuno moderni modeli garderobice, koje prati besprekorna udobnost i sloboda pokreta

Među prvima su brend podržale Danijela Dimitrovska Amidžić, Kristina Bekvalac i jos dosta poznatih ličnosti.

 Ko je kreatorka ovog brenda za decu?

Kreatorka modne marke Macci Macci je Milica Bužančić, dizajner enterijera i nekadašnja manekenka, sa dugogodišnjom karijerom u svetu mode. Nadahnuće za stvaranje sopstvenog brenda za decu dobila je kroz odgajanje kćerkice Bianke, uz želju da stvori nešto što bi ona rado nosila. Brend je i nazvala nadimkom kojim tepa svojoj mezimici – Macci.

Imajući u vidu potrebe svog deteta, ali i ostalih mališana, odlučila je da im omogući da nose garderobu koju obožavaju, a u kojoj će se osećati maksimalno udobno. I uspela je u tome. Kolekcija Macci Macci prosto poziva na razigranost, istraživanje i iskonsku radost, te su je najmlađi na prvi pogled i dodir zavoleli!

Na kraju, kada mama kreira za decu, to može da bude samo najbolje za njih!

macci_macci_mamin_sajt

Posetite Macci Macci showroom u Novom Sadu, Zmaj Jovina 6, dok u Beogradu ove šarmantne stvarčice možete naći u Supermarket Concept Store, Uzun Mirkova 8.

Celu kolekciju možete pogledati na sajtu www.maccimacci.com
Instagram/maccimaccikids
Facebook/maccimaccikids

 

Foto i video: Macci Macci

Ovaj tekst je podržao Macci Macci.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde