Mama bonus kartica – dobar primer ženske podrške

1
Mama_bonus_kartica_mame_nov

Žensko zajedništvo ume da iznedri izuzetno dobre i korisne ideje. Jedna od takvih ideja je najnoviji projekat udruženja Mame NovosađankeMama bonus kartica! Ovim projektom, udruženje spaja mame preduzetnice i majke – korisnice kartice i omogućava uštedu celoj porodici. Istovremeno, podržava se žensko preduzetništvo, a porodicama obezbeđuju finansijske olakšice.

Svi znamo koliko je danas teško zaraditi dinar, i da je kupovna moć u znatnom padu. Mnoge porodice se dovijaju kako znaju i umeju ne bi li nekako “pregurale” od 1. do 1. Mama bonus kartica biće sredstvo koje taj problem može barem donekle da ublaži. Namenjena je majkama, članicama udruženja Mame Novosađanke, i obezbeđuje mnogobrojne popuste iz raznih segmenata. Time se porodicama svih zainteresovanih majki daje mogućnost znatne uštede.

Sa druge strane, mame preduzetnice, a pogotovo mali proizvođači, suočavaju se sa prezasićenim tržištem i smanjenom mogućnošću da dođu do kupaca. Među popustodavcima dominiraju majke koje se bave nekim biznisom, a čiji proizvodi i usluge su potrebni porodicama. Na taj način, mame kupci se upućuju kod mama popustodavaca, na obostrano zadovoljstvo.

Ideja za Mama bonus karticu nastala je u ovom udruženju još pre godinu i po dana, ali do realizacije je bio dug put. Sada, kada je kartica ugledala svetlost dana, nema sumnje da će ona naći posebno mesto u mnogim ženskim novčanicima.

Ukoliko vas zanimaju detalji o ovom projektu, možete se javiti porukom na Fejsbuk stranicu Udruženje Mame Novosađanke.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde