Know how – kako pustiti muža iz kuće i zašto ne

0
muz_i_zena

Ključno pitanje nakon sklapanja braka glasi: da li bračnom drugu dozvoliti kretanje bez vašeg prisustva?

Dosadašnje statistike pokazale su da je samostalno kretanje partnera više nego opasno i može ozbiljno narušiti bračni pakt. Zato smo za vas priredili par saveta koji će vam sigurno pomoći da svog izabranika vežete samo za sebe i osigurate da vaša ljubav plamti do starosti, pod sigurnim nadzorom vašeg svevidećeg oka.

1) Napustite posao

Jedini ispravan i izvodljiv način da sve svoje vreme provodite sa svojim mužićem je taj da napustite svoj posao odmah nakon sklapanja braka. Tako ćete biti u mogućnosti da ga pratite do posla, donosite mu užinu i ručak na posao i čekate ga ispred firme radi zajedničkog povratka kući. Najbolje bi bilo da ga obilazite na radnom mestu nekoliko puta u toku dana, ako ste u mogućnosti. U međuvremenu možete nesmetano da ga zovete telefonom svakih 15 minuta, jer ste oslobođeni stega radnog mesta i sve svoje vreme možete posvetiti svom najvoljenijem biću.

zena_zove

2) Insistirajte da svuda ide sa vama

Prava supruga zna da je predostrožnost majka uspeha. Zato zahtevajte od svog muki-pukija da ide sa vama na sva vaša kafenisanja sa drugaricama (da, i na ona u kojima pričate o hemoroidima i grupama vaginalnog sekreta). Vodite ga i u ajcanje po buticima pa čak i na devojačke večeri. Nema izuzetaka! Samo tako ćete biti sigurne da je muki na sigurnom i da mu ni jedna druga ne radi o glavi. Ova stavka je bitna jer, pošto vi vodite njega svuda, onda će i on vas morati da vodi svuda, a to je baš ono što ste hteli, zar ne? Ah, lukavice malene!

3) Ispunjavajte mu želje

Prava ljubav nema cenu, zar ne? Ako vaša srećica želi da popije pivo sa drugarima ili da se učlani u teretanu, zašto mu to ne omogućiti? Sve za ljubav!
Pošto ste poznati po kreativnosti, u stilu „uradi sam“ pretvorite vašu terasu u kafić! Zašto bi morao da izlazi iz kuće da bi popio pivo? Stavite na sto karirani stolnjak i limenu pikslu, okačite zvučnik na zid i voala! Imate kafić u koji će vaš muž moći da pozove drugare a da vam istovremeno bude na oku.
Isto važi i za teretanu. Pogurajte komšijska bicikla u stranu, i u podrumu napravite teretanu! To je bar lako!

4) Prenemažite se

Čak i kad je reč o stvarima koje ste pre stupanja u brak rado i lako obavljali samostalno, sada insistirajte da vaš dragi bude deo njih. Usadite mu u mozak da je preko potreban i da vaš opstanak kao jedinke nije moguć bez njega. Na primer, recite da nemate snage da istisnete pastu na četkicu za zube. On će to raditi umesto vas, a i ujedno će svako veče u 21h biti kod kuće, jer se zna da je to vreme kada vi perete zubiće.

muz_nosi_zenu

5) Pronađite bolest

Svaka prava supruga mora u rukavu da ima po jednu boljku za ne daj Bože. Šta to znači?
Kada vaš dragi krene bez vas na neki kongres ili seminar, u tom momentu se sručite na njegove izglancane cipele, uz obavezan glasan jauk i zapomaganje. Šta se desilo? Pa imate apstrostenodegalnu limfadenotorakozu. Šta? Pa to što ste čuli. To je retka, tek otkrivena bolest koja je nepredvidiva, tegobe nastupaju naglo i nega je obavezna. Naravno da nema leka i naravno da ne možete sami ni u wc. I pogodite ko vam kuva supicu i ne ide nikuda?

6) Među ljude ali po vašem izboru

Kada se i odlučite da u paru izađete iz vašeg ljubavnog gnezda, trudite se da posećujete isključivo mesta koja vi izaberete. Naravno da će to biti restorani na periferiji gde ćete biti jedini gosti, pa šta? Izbegavajte maksimalno sva posećenija mesta. Nikad se ne zna odakle vreba opasnost. Na letovanje idite u oktobru u Čanj. Tako ćete imati plažu samo za sebe, i sigurno neće biti nikog da baca oko na vaše voljeno biće.

8) Jasno postavite granice

Ako se sluuuučajno dogodi da vaš dragi mora da izađe iz kuće bez vas (polako, polako, smirite se, pišemo ovo čisto za ne daj Bože), neka to bude zaista pitanje života i smrti. Ok, samo smrti. Dozvoljeno je da ode na sahranu, recimo. Potrudite se da venac nosi isključivo u desnoj ruci, kako bi se jasno videla burma.

Stavke broj 9. i 10. su najbitnije i zato vas molimo za svu vašu pažnju. Da bi muža sačuvali unutar zidina vaše ljubavi, potrebno je da imate hrabrost da uradite ono najteže. To je ono što sledi.

9) Napravite zajednički profil na fejsbuku

zena_fejsbuk

Ljubav nije ljubav ako nema zajedničkog fb profila, upamtite to! Zajednički profil je sveti gral, talisman – zaštitnik vašeg braka. Toliko toga sprečava, a od čega vas štiti izlišno je i govoriti. Zato, čim stavite potpis u knjigu venčanih, istog momenta postanite „Violeta Božidar zauwek“! Spremni? Log in? Change name? DONE!

10) Prezime

Svaka prava žena zna da se nakon sklapanja pravog braka sa pravim čovekom menja prezime. On uzima vaše, naravno.
Čestitamo.
Sad je samo vaš, uživajte!

 

 

Izvor fotografija: Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde